O nama

Startseite O nama

Poduzeće Quadro d.o.o. ima dugu tradiciju poslovanja u ovoj branši koja je započeta davne 1965. godine proizvodnjom betonskih blokova. Tržište se počelo naglo širiti što je potaklo daljnji razvoj proizvodnje i prisililo vodstvo tvrtke na kupnju novih strojeva i širenje palete proizvoda. 01.08.1985. godine započela je radom “Zanatska radnja za izradu betonskih blokova – Frančić Damir” i bila je registrirana samo za izradu betonskih blokova. Nakon deset godina, točnije 1995. godine zanat počinje djelovati kao društvo sa ograničenom odgovornošću pod imenom QUADRO d.o.o. fokusirajući se na proizvodnju betonske galanterije – prvenstveno opločnika. Vlasnici/direktori poduzeća su Damir i Kristina Frančić.
Poduzeće danas proizvodi širok asortiman betonskih proizvoda – od opločnika, rubnjaka, palisada, betonskih kanalica, stepenica i zidova.
Vlastiti resursi – prvenstveno šljunčara u Turčišću, rezultirala je velikom prednošću na tržištu jer je vlastita sirovina omogućila poduzeću da u svakom trenutku može konkurirati i kvalitetom i kvantitetom svojih proizvoda. Svih ovih godina ponuda poduzeća širi se prema zahtjevima tržišta – kontinuiranim razvojem novih proizvoda, prateći pritom svjetske trendove. U toku 2009. i 2010. godine poduzeće ulaže sredstva u proširenje radnog i skladišnog prostora.

Danas poduzeće vodi politiku razvoja kroz brigu o zaposlenicima i okolišu, investiranjem u nove tehnologije te razvojem novih proizvoda, vodeći se pritom konceptom društveno odgovornog poslovanja.

-MBS 070003708– OIB 79186928857– Trgovačko društvo registrirano u Trgovačkom sudu Varaždin
– Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb
Transakcijski račun IBAN:HR4523400091116010512, SWIFT/BIC:PBZGHR2X
– Temeljni kapital društva- 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
– Članovi uprave: Damir Frančić i Kristina Frančić

MISIJA

Ideja koju je poduzeće razvijalo od svog početka i koja je bila i postala misijom poduzeća Quadro d.o.o. jest „poštivanje ugovorenih rokova, kvaliteta proizvoda, stvaranje vrijednosti za sve naše dionike da bi na kraju postali prepoznatljivi „brend“ na tržištu”.

VIZIJA

Održavanje i jačanje pozicije među vodećim poduzećima u proizvodnji betona i betonske galanterije kroz korektan odnos prema svojim poslovnim partnerima i zaposlenicima.